Branding

La primera impressió sempre ha de ser la bona, ha d’impactar. Amb una bona imatge de marca aconsegueixes dir qui ets, et diferencies dels altres, ets únic, original, creatiu… tot el que és tan necessari per a arribar a aconseguir l’èxit davant els teus competidors. Pensa en alguna de les marques més conegudes al món, de ben segur que el primer que t’ha vingut al cap es el seu logotip. Doncs això és el que em d’aconseguir amb el teu projecte.

naming

Si has decidit llençar una idea al mercat, has de parar a pensar en el nom d’aquest producte o servei. És tan important com altres factors que componen la teva identitat de negoci. Ja sigui el nom de la mateixa empresa, com el d’un nou servei o producte associat, desenvolupar un bon “naming” és importantíssim per explicar als usuaris de què es tracta. Fes el mateix exercici que abans, i pensa en una marca o producte que coneguis molt bé, i analitza bé el seu nom, el seu significat i la seva estructura semàntica, de ben segur està molt ben pensada perquè ho recordis amb facilitat i sigui el rpimer que et vingui al cap. Això es aconseguir fer un bon “naming“.

contingut web – fotografía i disseny

Si estàs pensant a promocionar el teu negoci a internet, sigui mitjançant una página web o utilitzant les xarxes socials, necessites crear un bon contingut visual. Les imatges dels teus productes o de les teves instal·lacions han de ser un bon reclam per convèncer als usuaris perquè t’escullin entre els altres competidors. Bones imatges pròpies i dissenys únics i creatius per als teus anuncis online i offline.

LLÁMANOS

600 303 515

o envíanos un correo y nos pondremos en contacto contigo

[contact-form-7 404 "Not Found"]