El Tinglat

Tinglat no és tan sols una agència social media. Som un equip que comparteix una mateixa idea, i la duem a terme dia rere dia, formar part de les empreses amb les quals treballem.
Acostumem a dir que els nostres serveis no són certament externs, sinó que mantenim relacions molt properes amb els nostres clients i pensem sempre als avantatges de treballar conjuntament amb ells. Cada projecte és un nou repte, i cada nou repte és una nova il·lusió per fer realitat els objectius dels nostres clients. Aprenem i gaudim molt d’aquesta tasca, i lluitem perquè així sigui. Fer la nostra feina amb un somriure és una prioritat.

Situats a Cerdanyola, ben a prop de Barcelona, donem servei a PYMES des de fa ja alguns anys. Volem fer créixer les oportunitats de negoci per a aquelles empreses del voltant, i per això, la nostra filosofia és treballar amb clients propers. Hem de ser-hi quan hem de ser-hi, i les distancies poden fer fallir la nostra relació.

Si creus que la nostra filosofia va amb tu, explique’ns el teu projecte, segur que podem col·laborar, i serà tot un plaer.

 

Explique'ns el teu projecte