GESTIÓ XARXES SOCIALS (RRSS)

Després de realitzar un estudi previ del teu mercat, dissenyem un pla estratègic amb el qual poder dur a terme els objectius que la teva empresa o marca necessita. Tot això, mitjançant les diferents xarxes socials on hi és present, tractant d’apropar-te al teu públic objectiu.

Com ho fem?

Estudi de mercat

Analitzem el teu mercar per identificar el teu públic objectiu a qui dirigir les campanyes i assolir criteris de publicacions amb estratègies definides.

Anàlisi de competencia

Identifiquem els principals competidors del teu sector i dissenyem estratègies basades a la informació obtinguda.

Publicación periòdiques

Mantenim els teus canals socials actius, informant els usuaris de les novetats, promocions, productes o notícies diàriament.

Atenció al client

Sempre hi som rere la pantalla quan els teus clients demanen informació o fan consultes sobre els teus productes o serveis, intentant mantenir una relació fidel amb ells.

Anàlisi KPI

Diàriament revisem i analitzem els resultats de les diferents campanyes als perfils actius per tal de saber que volen els usuaris o quines estratègies funcionen millor.

Ads i promocions

Posem en marxa les campanyes de pagament, dissenyem anuncis ideals per al teu client potencial, amb la intenció d’augmentar les teves vendes amb el mínim cost possible.

Amb qué ho fem?

Utilitzem les millors i més actuals eines i softwares de mesuratge, anàlisi i gestió per assegurar un bon rendiment a les teves campanyes.

+ info

Els avantatges

Sense acords de permanència

Sense contractar a ningú

Sense obligacións legals/laborals

Paga tan sols per el que necessites

Inverteix be el teu temps, ja ho fem nosaltres.