Steve Jobs i la pràctica del Yoga

Steve-Jobs i el yoga

Segons sembla, el Yoga no és una moda actual. Potser si indaguem una mica, podem trobar en aquesta pràctica anècdotes i històries que faran que un veiem d’una altra manera.

L’únic llibre que en Jobs portava el seu Ipad

Aquest gran visionari del món tecnològic sabia que a la pràctica del yoga s’hi troben algunes claus per viure plenament amb l’entorn i per conviure entre nosaltres i la resta d’espècies que hi habiten al planeta. Com l’energia ho és tot, i ho mou tot. Com la ciència explica moltes coses a través de la pràctica del Yoga. Per això, en una de les entrevistes que li van fer, afirmava practicar-ho diàriament, i que llegia aquest llibre un cop a l’any d’ençà que el va conèixer fins a la seva mort, on durant el dia de l’enterrament d’en Jobs, es van repartir milers d’exemplars d’aquest llibre a tots els assistents a la cerimònia d’acomiadament. Acte que va ser organitzat prèviament a la seva mort per ell mateix. Volia regalar coneixement a tots els que l’estimaven, a tots els que el van seguir durant la seva vida i van voler fer-ho també un cop mort.

D’aquesta manera podem entendre que un dels millors homes de negocis que el món ha conegut va trobar un manual d’existència que el va ajudar a créixer com a persona i com a empresari. Si tu tens un negoci o una bona idea o projecte, i vols saber com ho hagués fet el gran Steve Jobs, potser podries començar per llegir aques llibre que ell et recomana i aprendre el que va aprendre ell.